Cursussen en workshops najaar 2024

Dit zijn de cursussen en workshops die op de planning staan voor najaar en winter 2024:

  • Vanaf 10 januari 2025 geef ik voor de Querido Academie de Meesterproef. Dit is een cursus voor schrijvers die werken aan een manuscript. Alle details en data vind je op de site.
  • Vanaf 5 oktober geef ik voor de Antwerpse SchrijversAcademie les aan het tweede jaar proza. Kandidaatstelling voor het schooljaar 2024 – 2025 is al afgesloten. Wil je je kandidaat stellen voor 2025 – 2026, dan vind je alle info daarover op de site.
  • Op 12 september geef ik drie workshops ‘Schrijven over de natuur’ voor het Tekstnet Festival Zin!. Tekstnet is de beroepsvereniging voor tekstschrijvers. Zowel leden als niet-leden zijn welkom voor deelname.
  • Op 16 november geef ik naar aanleiding van mijn nieuwe roman, Tot het glinstert, een workshop autobiografisch schrijven voor beginnende en meer gevorderde schrijvers. Voor alle details en om in te schrijven, klik hier: https://www.queridoacademie.nl/autobiografisch-schrijven/
  • Voor beginnende schrijvers geef ik vanaf 12 oktober een basiscursus creatief schrijven aan de Nederlandse Schrijversacademie. Neem een kijkje op https://www.schrijversacademie.nl/ voor meer informatie.
  • Wil je niet deelnemen aan een live les en werk je liever aan je eigen tempo, dan kan ik je de haikucursus aanbevelen, die ik ontwikkelde voor Schrijvenonline. Hier vind je meer informatie over deze heerlijke, meditatieve po√ęziecursus: https://schrijfcursussen.nu/product/haikus-schrijven/